MŠ Stochovská

Základní a mateřská škola T.G.Masaryka - pracoviště MŠ Stochovská
nám. Českého povstání 6/511
161 00, Ruzyně

http://www.zstgmruzyne.cz/cs/ms-stochovska/

tel.:   240 201 178
datová schránka: 9w63c4u
ředitelka: Mgr. Dana Hudečková
vedoucí učitelka: Mgr. Miroslava Doubková
kapacita: 40 míst / 2 třdy
typ zařízení: MŠ
provoz: celodenní
pondělí až pátek: 6:30- 17:00

Aktuality

Žádný záznam nevyhovuje zadaným kritériím


Akce

Žádný záznam nevyhovuje zadaným kritériím


Popis školky


   Mateřská škola se nachází v okrajové klidné části Prahy 6 v Ruzyni, blízko lesoparku Obora Hvězda a Divoká Šárka. Sídlí v areálu Základní školy a Mateřské školy T. G. Masaryka. 

   Mateřská škola zajišťuje péči o děti předškolního věku v návaznosti na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou. Výchovná práce je podřízena individuálním potřebám a zájmům dětí. Prostředí je budováno tak, aby v něm bylo dobře dětem, a aby rodiče s důvěrou svěřovali své dítě. Důvěra a vzájemná pomoc mezi vedením školy, zřizovatelem, zaměstnanci školy, zejména rodiči a dětmi je základem toho, aby se mateřská škola stala vzdělávacím a kulturním centrem. Chceme, aby dítě, které odchází z mateřské školy, bylo zdravě sebevědomé, ctižádostivé, samostatné, přemýšlivé, se základy morálních hodnot.

   Filozofií mateřské školy je rozvíjet u dětí samostatné a zdravé sebevědomí cestou přirozené výchovy, umožnit dětem vzdělávání    od útlého věku, s přihlédnutím k jejich možnostem, zájmům a potřebám. Chceme, aby naše mateřská škola byla místem šťastného dětství, kde je prostor pro uplatnění každého jednotlivce.

   Cílem naší snahy je spokojené, samostatné, aktivní a sebevědomé dítě, které se umí samostatně rozhodovat, prosazovat svoje názory a vyjádřit své pocity.

 

Zájmové aktivity


Plavání

Předškoláček

Angličtina pro předškoláky

Další informace


Zápis do MŠ Stochovská bude probíhat v MŠ Bělohorská (Bělohorská 174, Praha 6. vchod z ulice Malobřevnovská) !!!